Liity jäseneksi

Liittyessäsi jäseneksi Suomen antroposofiseen liittoon liityt samalla myös jäseneksi Yleiseen antroposofiseen seuraan, jonka keskuspaikka Goetheanum sijaitsee Dornachissa Sveitsissä.

Jäseneksi voi tulla jokainen sitä haluava ihminen. Jäsenyys ei edellytä minkäänlaista sitoutumista mihinkään oppiin.

Liiton jäsenmaksu vuonna 2017 on 130 euroa vuodessa. Sen voi halutessaan maksaa joko yhdessä tai useammassa erässä (esim. 11 euroa kuukaudessa). On myös mahdollista maksaa pienempää jäsenmaksua. Silloin pyydämme ottamaan yhteyttä liiton toimistoon. (puh. 050 424 1520, toimisto@antropos.fi).

Yhdistyksen vuosikokouksessa 11.3.2017 päätettiin uuden nuorisojäsenmaksun käyttöönotosta. Jos olet alle 28-vuotias, jäsenmaksu vuodelta 2017 on 60 euroa.

Jäsenille lähetetään postitse neljä kertaa vuodessa ilmestyvä Kirjokansi-jäsenlehti sekä Tapahtumakalenteri. Uudet jäsenet saavat myös Goetheanumista lähetettävän Seuran jäsenkortin ja muuta informaatiota. Suomen antroposofisessa liitossa on n. 650 jäsentä.

Voit liittyä jäseneksi täyttämällä ja lähettämällä oheisen lomakkeen.

Haluan liittyä Suomen antroposofisen liiton jäseneksi