Valtakunnallisia tapahtumia

Valtakunnallisia tapahtumia

 

Vainajien muistojuhla la 10.11.18 klo 15 Uudenmaankatu 25 A 4:ssä. Ohjelmassa mm. eurytmiaa, musiikkia, muistosanat vainajille, vainajien muistaminen sekä kahvitarjoilu. Järjestäjinä Antroposofiska sällskapet i Finland ja Juhlatoimikunta.

 

Adventtijuhla su 2.12.18 klo 15 Uudenmaankatu 25 A 4:ssä. Ohjelmassa mm. eurytmiaopiskelijoiden eurytmiaa sekä yhteinen kahvitarjoilu. Järjestäjinä Antroposofiska sällskapet i Finland ja Juhlatoimikunta.

 

Tarkka ohjelma ilmestyy pari viikkoa ennen juhlaa liiton ja sällskapetin sivuille www.antropos.fi ja www.antropos.sallskapet.fi.

 

SUOMEN ANTROPOSOFISEN LIITON TALVISEMINAARI

Helsingin Rudolf Steiner -koululla 9.-10. helmikuuta 2019

Seminaari on kolmas osa yhteiskunnallisesta seminaarisarjasta, jossa tarkastellaan asioita kolmijäsenteisyyden näkökulmasta. Vierailevana esitelmöitsijänä Goetheanumin sosiaalitieteiden osaston johtaja Gerald Häfner. Seminaarin työskentelytapa on osallistava ja työryhmäpainotteinen, kahden edellisen seminaarin tapaan. Saksankieliset esitelmät käännetään. Tarkempi Talvipäivien ohjelma ilmestyy joulukuussa, (sis. mm. erilliset temaattiset ja taiteelliset työryhmät ja viim. ilmoittautumispäivä ruokailuun). Seminaari on avoin kaikille kiinnostuneille!

Comments are closed.